Cala’n Bosch

De badplaats Cala’n Bosch ligt in het uiterste zuidwesten van Menorca. Het is een populaire toeristenplaats met een in een baai gelegen wit zandstrand.

Cala’n Bosch ligt aan een beschutte baai en bestaat voornamelijk uit vakantieaccommodaties. De plaats heeft een haven, die via een zeer smalle inham bereikt kan worden. Vanuit de haven vertrekken excursies met glasbodemboten. Bij de haven bevindt zich het centrum van Cala’n Bosch met een winkelcentrum en diverse horecagelegenheden, die zich met name langs de kade bevinden. Bij de haven is ook een kinderspeelpark gelegen met diverse speeltoestellen, zoals trampolines, luchtkussens en botsauto’s.

Strand

Bij Cala’n Bosch bevinden zich twee stranden. Het grootste strand vindt u aan de oostzijde van de plaats, voor de wijk Son Xoriguer. Het kleinere strand ligt in een smalle, diepe inham ten zuidoosten van het centrum van Cala’n Bosch. Op beide zandstranden kunt u ligstoelen en parasols huren, maar prijzen kunnen verschillen.

Waterpark Aquarock

Op slechts een paar minuten lopen van de haven van Cala’n Bosch is het waterpark Aquarock gelegen. Dit park heeft diverse glijbanen en zwembaden, maar daarnaast ook trampolines en een kartbaan. Voor het karten betaalt u apart. In de snackbar op het park kunt u terecht voor een hapje en een drankje.

Foto’s van Cala’n Bosch

Populaire accommodaties in Cala’n Bosch

AluaSun Lago Park 7.2
5 aanbieders
vanaf €369
Sol Falco 8
4 aanbieders
vanaf €535
Grupotel Playa Club 8.7
4 aanbieders
vanaf €617

Bekijk alle accommodaties in Cala’n Bosch

Ligging