Nachtleven op Menorca

Anders dan Ibiza en Mallorca kent Menorca geen uitgebreid nachtleven. Discotheken zult u weinig vinden, maar u kunt altijd terecht in een café of bar.

Discotheken en Clubs

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

De meest bijzondere discotheek van Menorca is zonder twijfel Sa Cova d’en Xoroi. Deze is gelegen in een grot en de unieke locatie garandeert een bijzondere sfeer. Internationale dj’s komen ’s zomers hun plaatjes draaien in deze uitgaansgelegenheid. U vindt Sa Cova d’en Xoroi in de kliffen bij Cala en Porter. Naast Sa Cova vindt u alleen in de steden Maó en Ciutadella een levendig uitgaansleven. In Maó bevindt zich de kern van het nachtleven in het havengebied langs de Martines Atlante boulevard. Geliefd is de Akalarre Bar met beneden live muziek en later op de avond dj’s in de discotheek boven. In het centrum van Ciutadella kunt u terecht in de populaire Esfera Disco of de Salsa club Asere. In San Climent bevindt zich de oudste jazzclub van het eiland en wanneer u van jazz houdt is dit een absolute must. De club is alleen tijdens de zomermaanden geopend.

Cafés en Bars

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Hoewel Menorca geen uitgebreid nachtleven kent heeft u in de meeste plaatsen wel de mogelijkheid om een drankje te doen in een café of bar. Daarnaast vindt u in grote hotels ook vaak bars met avondentertainment, waaronder live muziekavonden.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Theater

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

In Maó bevindt zich El Téatre Principal de Maó. Het theater biedt een zeer gevarieerd programma en wanneer u op Menorca bent en een bijzondere avond uit wenst, dan is een bezoek aan het theater zeker een goede optie. Het theater is het oudste theater van Spanje en alleen daarom al een bezoek waard.